Bevare dine tenner


Vi gjør vår ytterste for å bevare dine tenner lengst mulig.

Rotkanal behandling utført i tide vil forlenge funksjonalitet, og hindrer tap av tenner.

Tannlege Homan Zandi Endodontist

Tannlege Homan Zandi er utdannet fra den Odontologisk Fakultet, Universitetet i Oslo, Norge i 1996. Han ble spesialist i Endodonti fra samme universitet i 2006. Han er en aktiv medlem av den Norske Tannlegeforeningen (NTF), og den Amerikanske Foreningen for Endodonti (AAE).

Homan Zandi har vært ansatt som universitetslektor på Endodontisk avdeling, Institutt for Klinisk Odontologi, Universitetet i Oslo (UiO) i flere år, og er i ferd med å avslutte sin Doktorgradsavhandling på samme institusjon.

Homan Zandi foreleser nationalt og internatinalt i emner som ikke-kirurgisk og mikro-kirurgisk endodonti. Han er foreleser både for grunn -og videreutdanning kandidater på Endodontisk avdeling, Institutt for Klinisk Odontologi, UiO. Han har publisert flere vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter.

Tannlege Homan Zandi Endodontist
Tannlege Anders Valnes Kjeve -og ansiktsradiolog

Tannlege Anders Valnes Kjeve -og ansiktsradiolog

Tannlege Anders Valnes er utdannet fra Proznan University of Medical Sciences, Poland in 2010. Han ble spesialist i kjeve -og ansiktsradiologi fra Avdeling for kjeve -og ansiktsradiologi, universitetet i Oslo, Norge i 2017. Han er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen (NTF).

Anders Valnes foreleser i emnet oral radiologi for både allmenn -og spesialisttannleger.

Tannlege Nikola Petronijevic Endodontist

Tannlege Nikola Petronijevic er utdannet Spesialist i Endodonti fra Endodontisk avdeling, Institutt for Klinisk Odontologi, Universitetet i Oslo (UiO), Norge i 2017. Han er en aktiv medlem av den Norske Tannlegeforeningen (NTF).

Nikola Petronijevic har vært ansatt som klinisk instruktør på Endodontisk avdeling, Institutt for Klinisk Odontologi, Universitetet i Oslo (UiO) siden 2014. Han har publisert vitenskapelig artikkel.

Tannlege Nikola Petronijevic Endodontist
Sindy Tran, Dental Hygienist

Tannpleie Sindy Tran

Tannpleie Sindy Tran er utdannet tannpleier fra Odontologisk fakultet, Universitetet i Oslo (UiO), Norge i 2015. I tillegg, er hun autorisert tannhelsesekretær.

Sindy Tran arbeider hovedsakelig med forebyggende munnhygiene og tannpleie, særlig med den gruppe av pasienter som har tannkjøttbetennelse eller tannløsning-problemer.